Nadal de ciència al Lab 0_6

Aprofiteu les festes de Nadal per descobrir el Lab 0_6, un centre per a l’educació científica adreçat a nens i nenes de 0 a 6 anys, que obre les portes del 28 al 31 de desembre de 2015.

Aquest curs, la Fira d’Experimentació per a infants de 0 a 6 anys, que normalment feiem per aquestes dates, l’hem posposat pel mes de maig per tal que els més petits puguin participar d’unes propostes encara més interessants i engrescadores.

Però per no fer tan llarga l’espera, aquestes festes de Nadal obrirem el Lab 0_6, centre per a l’educació científica a les primeres edats, per a totes les famílies que vulguin participar amb els seus fills i filles d’un nou espai de ciència ple de propostes interessants.

P1010633

Fub_lab0-6_oriol

Més informació i reserves al següent enllaç:
Nadal de ciència al Lab 0_6 >

 

Podeu seguir-nos també al Facebook:
Facebook_logo

Deixa un comentari