Servei de conciliació familiar al Lab 0_6 (Ajuntament de Manresa)

El mes de novembre vam iniciar un nou servei de conciliació familiar, creat des de l’Ajuntament de Manresa. Aquest nou servei s’ofereix de manera gratuïta a la ciutat de Manresa, i està ubicat a les nostres instal·lacions de l’edifici d’UEducació, a l’espai del Lab 0_6 (Avinguda Universitària, 10).

El servei s’ofereix de dilluns a divendres, de 16:30h a 20:30h, per a infants de 3 a 8 anys (fins a 10 anys en cas de germans/es).

Per reservar plaça heu d’escriure al correu electrònic labtarda@umanresa.cat, o trucar al nostre telèfon 93 875 96 04.

Aquest servei de conciliació familiar, també estarà disponible les vacances de Nadal, exactament els dies 27, 28, 29, 30 de desembre i el 2, 3, 4 i 5 de gener. L’horari serà el mateix, de 16:30h a 20:30h (màxim de 10 infants per franja horària).

Dues d’aquestes tardes de conciliació familiar, la del 30 de desembre i la del 3 de gener, s’obriran per famílies, el servei serà igualment gratuït, en l’horari establert, però amb la diferència que els infants han de venir acompanyats per un adult.

Important enviar correu per fer reserva prèvia, i demanar disponibilitat, ja que a cada torn màxim podran venir 10 infants.

Us esperem aquestes festes al LAB 0_6 😊

Deixa un comentari