Fira d’Experimentació per a Infants de 0 a 6 anys

** INSCRIPCIONS COMPLETES **

Us presentem una nova edició de la Fira d’Experimentació per a Infants de 0 a 6 anys, amb noves propostes elaborades per les nostres estudiants del Grau en Mestra d’Educació Infantil.

Enguany, com a novetat, la Fira es realitzarà a les noves instal·lacions del Lab 0_6, dins l’edifici UEducació (el de color verd).

Data: dissabte 17 de desembre
LlocLab 0_6 (Edifici UEducació, 1r pis. – Av. Universitària, 10)
Horaris: de 10 a 11:30h i de 11:45 a 13:15h

Entrada gratuïta, inscripció obligatòria 

Pares i mares, abans d’inscriure-us, heu de saber que la Fira presenta les propostes elaborades per les estudiants del Grau en Mestra d’Educació Infantil des de l’assignatura de “Didàctica de coneixement del medi II”.

Estudiants i professorat hem preparat amb molta cura  i il·lusió les propostes de la Fira, que com sabeu, són de lliure accés per als infants i pretenen promoure la seva iniciativa en la resolució de reptes. Per això, us suggerim que deixeu fer als vostres fills i filles sense presses i intervingueu tan poc com sigui possible sense avançar-vos a les seves accions. Els protagonistes de la Fira han de ser els infants, no els adults. És a dir, cal que esteu al seu costat, observeu-los, doneu-los suport, dialogueu amb ells… però deixeu-los tot el temps que calgui per fer el seu camí.

Només us agrairem que, si fos el cas, ens ajudeu a evitar aquells comportaments que puguin representar un perill pel material, pels companys o per un mateix.

També necessitem que ens signeu l’autorització per a filmar o fotografiar els nens i nenes a la Fira que trobareu en el formulari d’inscripció, donat que les nostres estudiants necessiten gravar els vostres fills per analitzar, valorar i proposar  modificacions en la proposta. Per la vostra tranquil.litat, les estudiants firmen individualment un compromís de no fer ús de les imatges fora de l’àmbit acadèmic.
 
 
INSCRIPCIONS FIRA
(Places limitades)
  • Inscripció primer torn (de 10h a 11:30h) [>]  ** Torn complet **
  • Inscripció segon torn (de 11:45h a 13:15h) [>] ** Torn complet **  

Esperem poder-nos veure a la Fira i que gaudiu de l’experiència!

Deixa un comentari