Més Accions Integradores 19-20

Aquest és un projecte transversal que promou la implicació i el compromís de les futures mestres amb el territori. La situació de confinament ha impedit fer la implementació dels projectes que s’han treballat al llarg del curs. Les estudiants han planificat amb cura les possibilitats de desenvolupar un projecte amb sentit i han finalitzat cada una de les propostes amb un vídeo on es descriu el projecte i com es podria portar a terme quan les circumstàncies ho permetin.

Us oferim un altre petit tast de tots aquests vídeos:

El Casal-Ot (Manresa)

Espai familiar Sant Francesc d’Assís (Manresa)

Escola Bressol Dentetes (St. Salvador de Guardiola)

Des del Grau de Mestre en Educació Infantil d’UManresa, us volem desitjar

MOLT BONES VACANCES!!!

Deixa un comentari