11 contes plens d’emocions

Enguany per la diada de St. Jordi hem presentat 11 contes plens d’emocions amb l’objectiu d’oferir recursos d’educació emocional per ajudar els infants a comprendre les seves emocions i saber-les gestionar. Els relats també mostren la voluntat de ser inclusius amb diferents tipologies de famílies, i la novetat de l’adaptació a la llengua de signes d’alguns contes.

 

 

Aquest llibre ha estat possible gràcies a la creació dels contes de l’alumnat de 3r i 4t del Grau de Mestre en Educació Infantil del Campus Manresa de la UVic-UCC, en l’assignatura de Gestió de les Emocions.

Les il·lustracions i la maquetació del llibre han estat realitzades per l’alumnat del Curs d’Especialització en Il·lustració per a Publicacions Infantils i Juvenils d’EINA, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona adscrit a la UAB.

 

Volem destacar la col·laboració de CASMACS (Casa Social del Sord de Manresa i Comarques) que ha realitzat la traducció de quatre contes a la llengua de signes catalana, i es poden veure en vídeo mitjançant un enllaç QR. Experiència interessant que fa que el llibre sigui més inclusiu per tots els nens i nenes.

En definitiva, una suma d’esforços amb la finalitat de contribuir a l’assoliment de la consciència emocional, saber regular les emocions amb positivisme davant les adversitats, i a millorar el benestar dels infants.

Si voleu adquirir un exemplar, podeu demanar-lo a:

Les autores dels contes, estudiants d’educació infantil Umanresa.
Correu contacte: 11contesplensdemocions@gmail.com

Casa Social del Sord de Manresa i Comarques
c/ Circumval·lació, 35 baixos – Manresa
Tel.: 938.76.22.64
Correu contacte: casmacsmanresa@gmail.com

Deixa un comentari