Dones i ciència

El proper dimarts 22 de gener a les 18.00h i a la Sala d’Actes de UManresa, realitzarem la primera de les xerrades del X Cicle Obert de Conferències Educatives.

La conferència  anirà a a càrrec de Digna Couso, i portarà per títol:
Dones i ciència

Com és que les noies senten poca atracció per carreres i professions científiques? La conferència aportarà dades i posarà de relleu factors que expliquen aquest fet i així mateix, aportarà propostes per a treballar des de l’àmbit educatiu per a revertir aquesta tendència.

Digna Couso és llicenciada en Física i doctora en Ensenyament de les Ciències. És professora del Departament de Didàctica de les Ciències de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i dirigeix el CRECIM. Participa en la formació de futurs docents de primària i secundària. Ha estat directora general del màster de Formació de Professorat de Secundària de la mateixa universitat. Com a investigadora ha treballat en diversos projectes de millora d’ensenyament de les ciències a escala estatal i europea. Ha publicat diversos articles d’alt impacte i és revisora de revistes internacionals.

Us recordem també que aquestes conferències són gratuïtes i obertes a tothom, però agrairíem que confirmeu la vostra assistència per correu electrònic a:  educacio.infantil@umanresa.cat

Deixa un comentari