Viu l’emoció de 6 contes

Aquest llibre, compost per sis contes d’educació emocional, neix de la idea, el somni i l’esforç del grup d’alumnes de 3r curs del Grau de Mestre en Educació Infantil, a l’assignatura de Gestió de les Emocions.

Ha estat un privilegi veure com una idea d’un projecte s’ha transformat en la creació d’aquest llibre fet pas a pas, cercant documentació de cada emoció, escrivint lletra a lletra, fent revisions i retocs de millora. També els debats de grup per consensuar el format, per buscar ajuda per fer les il·lustracions, per decidir el títol o el tipus de lletra. Tota una experiència!

 

Un cop escrit cada conte s’ha fet la coordinació amb l’escola d’Art de Manresa, qui ha col·laborat amb les il·lustracions, dibuixades per l’alumnat del Cicle Formatiu de Grau Superior d’il·lustració (CFGS), que han contactat amb les autores i autors de cada conte. Una col·laboració excel·lent, que afegeix un valor visual als contes, i a qui volem expressar el nostre agraïment.

 

Us desitgem un feliç Sant Jordi amb l’emoció de llegir, aprendre i gaudir cada conte d’aquest llibre, ple d’emocions!

Deixa un comentari