De l’ensenyament a l’aprenentatge: l’Escola Nova del segle XXI

El proper dimecres 6 d’abril a les 18.00h i a la Sala d’Actes del Campus UManresa, farem l’última de les xerrades del VII Cicle Obert de Conferències Educatives. La conferència  anirà a càrrec del Dr. Eduard Vallory, i portarà per títol:
“De l’ensenyament a l’aprenentatge: l’Escola Nova del segle XXI”

eduard-valloryEduard Vallory és analista social i gestor del canvi centrat en la millora de l’educació. Impulsa per encàrrec de la Generalitat un programa de formació per al desenvolupament professional dels mestres. Ha estat Visiting Scholar del Departament de Sociologia de la New York University, després d’haver dirigit la Barcelona Graduate School of Economics. És doctor en Ciència Política, màster en Ciències Socials, diplomat en Alta Direcció d’Empreses i llicenciat en Filosofia i en Periodisme. Va ser Research Fellow del Fitzwilliam College (University of Cambridge) fent una recerca sobre l’educació en la ciutadania global i el cas de l’escoltisme mundial, publicada en català per Proa (2010) i en anglès per Palgrave MacMillan (2012). Va ser cap del Gabinet del Conseller d’Universitats, Recerca i Societat de la Informació de la Generalitat amb el conseller Mas-Colell. En l’àmbit associatiu, ha estat cap de Relacions d’Escoltes Catalans, president del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya i president de la Fundació Escolta Josep Carol. Presideix el Centre UNESCO de Catalunya i és patró del Barcelona Institute of Science and Technology i de l’Institut d’Humanitats de Barcelona.

Per saber-ne més, entra al Bloc de l’Eduard Vallory >

Dia: Dimecres 6 d’abril a les 18h
Lloc: Sala d’Actes del Campus UManresa (segon pis)

Aquesta conferència és gratuïta i oberta a tothom, però, per motius d’espai, agrairíem que confirméssiu la vostra assistència per correu electrònic a: educacio.infantil@umanresa.cat

Us hi esperem!!!

Deixa un comentari