Properes formacions

Us presentem un recull de les formacions/xerrades que tenim previstes pels propers dies, i que creiem que poden ser del vostre interès:

Dimecres 30 de març  Innovar l’educació partint de la identitat dels infants

Tercera xerrada dins el VII Cicle Obert de Conferències Educatives. Aquest cop a càrrec de Gino Ferri.

ginoGino Ferri és Llicenciat en Ciències de l’Educació a la Universitat de Modena i Reggio (Itàlia) amb una tesis sobre “Construir conocimiento en la red.  Formación e investigación 2.0—Proyecto por un sistema telemático de apoyo a la  formación y a la investigación educativa en las escuelas infantiles de Reggio  Emilia”, porta casi 30 anys treballant en l’àmbit educatiu. Ha treballat com a mestre en les escoles infantils públiques municipals “Pablo Neruda” i “XXV Aprile” de Reggio Emilia i en el Centre de Documentació i Investigació Educativa de les escoles infantils públiques de 0 a 6 anys de Reggio Emilia (1994-1998), com a formador i realitzant publicacions sobre educació. Des de fa 20 anys s’encarrega de la formació de mestres d’educació infantil a Itàlia i a l’estranger. A Catalunya imparteix cursos i assessora escoles per renovar la seva forma d’ensenyar.

Dia: Dimecres 30 de març a les 18h
Lloc: Sala d’Actes del Campus UManresa (segon pis)

Aquesta conferència és gratuïta i oberta a tothom, però, per motius d’espai, agrairíem que confirméssiu la vostra assistència per correu electrònic a: educacio.infantil@umanresa.cat


Dijous 31 de març
  Lab 0_6, un espai de ciència per a infants que investiguen

fub_lab0-6_55Sota aquest títol us presentem una xerrada gratuïta i oberta a tothom, però recomenada especialment per a les mestres de les escoles que han concertat visita al Lab per als infants, al llarg del trimestre.
Consisteix en una visita a l’espai de ciència combinada amb reflexions sobre la fonamentació teòrica de l’espai, una sessió informativa per explicar el què i el per què de la proposta pedagògica del LAB i per a resoldre qüestions logístiques.

Dia: Dijous 31 de març a les 18h
Lloc: LAB 0_6. Edifici FUB-Les bases (Antic CTM)
Inscripció >


Dimecres 6 d’abril
   De l’ensenyament a l’aprenentatge: l’Escola Nova del segle XXI

Última xerrada del VII Cicle Obert de Conferències Educatives. Aquest cop a càrrec de Eduard Vallory.

edurd-valloryEduard Vallory és gestor del canvi centrat en la millora de l’educació. Des del setembre de 2014 impulsa per encàrrec de la Generalitat un programa de formació per al desenvolupament professional dels mestres.
És doctor en Ciència Política, màster en Ciències Socials, diplomat en Alta Direcció d’Empreses i llicenciat en Filosofia i en Periodisme. Presideix el Centre UNESCO de Catalunya, és membre del Consell Assessor de la Fundació Catalunya-Europa i patró de l’Institut d’Humanitats de Barcelona.

Dia: Dimecres 6 d’abril a les 18h
Lloc: Sala d’Actes del Campus UManresa (segon pis)

Aquesta conferència és gratuïta i oberta a tothom, però, per motius d’espai, agrairíem que confirméssiu la vostra assistència per correu electrònic a: educacio.infantil@umanresa.cat


Dissabte 16 d’abril
    Dissabtes de ciència – “La llum

IMG_8380Els dissabtes de ciència volen oferir una panoràmica general i complerta al voltant de temàtiques específiques, en la seva vessant tan teòrica com pràctica.
En aquesta ocasió, l’escriptor, científic i divulgador Marc Boada, ens oferirà un monogràfic sobre “la llum“.

12509409_10153485567945787_5975478838918337764_n

Adreçat a: mestres d’educació infantil i primària
Durada: 5 hores
Horari: de 9’00 a 14’00
Preu: 30€
Inscripció >

Deixa un comentari