“No es concep cap projecte de salut digital sense l’experiència del pacient”

Reproduïm l’entrevista de Visions – TIC Salut Social al Dr. Joan Escarrabill, docent del Màster Màster en Transformació Digital de les Organitzacions de Salut i Socials del Campus Manresa de la UVic-UCC. Escarabill és Doctor en Medicina per la Universitat de Barcelona (UB). Llicenciat en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Màster en Direcció d’Institucions Sanitàries (UAB). Ha estat director de l’àrea d’Avaluació de l’Agència de Qualitat i Avaluacions Sanitàries (AQuAS). A l’actualitat, és director del Programa d’Atenció a la Cronicitat de l’Hospital Clínic i responsable de l’Àrea d’Innovació de l’Institut d’Estudis de la Salut.

Entrevista completa per Adrià G.Font. TIC Salut Social.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *