iS3, la plataforma de salut digital que millora l’experiència de pacients i professionals

El departament de Salut ha creat una plataforma tecnològica que, sota el nom d’iS3, vol afavorir la interoperabilitat entre els diferents proveïdors de salut i serveis socials, i la gestió integrada dels processos assistencials.

Aquest model comú de comunicació permet millorar l’assistència, la qualitat de vida de la ciutadania i la planificació dels recursos, especialment en l’àmbit de la cronicitat o de les pluripatologies.  

Plataforma Digital de Salut (PDS), Departament de Salut.

La plataforma central iS3 canalitza la informació necessària per gestionar i monitorar els fluxos de treball dels proveïdors de salut:

  • Derivacions: permet, des d’un centre, derivar un pacient i demanar algun tipus de prova a un altre centre. També s’utilitza per realitzar derivacions sense la necessitat d’enviar el pacient a un altre centre o per fer teleconsultes.
  • Cites: gestiona la cita prèvia que el pacient necessita per poder realitzar les derivacions. 
  • Consulta de dades: serveix perquè el centre peticionari i el centre proveïdor identifiquin el pacient al qual se li ha de fer la prova. 
  • Procés de laboratori: inclou totes les accions derivades d’una prova de laboratori (sol·licitud, modificació, cancel·lació i resultats).
  • Procés de notificacions: agrupa qualsevol tipus de missatge, que pot formar part o no del procés de derivacions, cites o laboratori.

Article complet [>]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *