Sobre aquest blog

La transformació digital de la salut és la convergència de les revolucions digital i genòmica amb la salut, la vida i la societat.

A mesura del que anem observant i experimentant, la salut digital ens està capacitant per rastrejar, administrar i millorar la nostra salut i la de la nostra família, així com per incrementar els nostres hàbits de vida que redundin en benefici de la societat.

Així mateix, l’ús de les noves tecnologies està contribuint a reduir les ineficiències en la prestació d’atenció mèdica, millorar l’accés, disminuir les despeses, augmentar la qualitat i , en definitiva, fomentar una medicina més personalitzada, participativa, predictiva i preventiva.

“El món digital és complex, les organitzacions de salut també. No es tracta només d’implementar eines tecnològiques, sinó de saber com hem de transformar els serveis de salut amb les noves tecnologies. Sense un aprenentatge de qualitat només farem intents fallits.” Joan Cornet Prat, coordinador del Máster en Transformació Digital de les Organitzacions de Salut i Socials del Campus Manresa de la UVic-UCC.

El Blog de Transformació Digital d’UManresa , junt amb el Màster en Transformació Digital de les Organitzacions de Salut i Socials, pretenen oferir una visió panoràmica i polièdrica de l’ús de les tecnologies digitals en el sector de la salut i social, així com donar resposta a les necessitats actuals dels professionals d’aquests àmbits perquè adquireixin les habilitats necessàries per moure’s en aquest univers de la digitalització, aprendre a liderar els processos de transformació de les organitzacions i fer possibles els canvis necessaris en la gestió dels serveis de salut i socials.

Els articles que es publiquen expressen l’opinió dels seus autors, que no ha de ser necessàriament compartida pels responsables dels estudis de la FUB.