Màster en Transformació Digital

Consulta el programa

Coordinació acadèmica

Joan Cornet Prat. Enginyer tècnic i psicòleg. Director de l’Observatori de Salut Digital. European Connected Health Alliance (ECHAlliance) Dublin. External Expert of European Institut of Technology- Health Munic.

Professorat

Albert Alonso. Doctor en Medicina per la Universitat de Barcelona (UB). Llicenciat en Medicina per la Universitat de Barcelona (UB). Postgrau en Direcció i Organització de Sistemes d’Informació per la Universitat Pompeu Fabra (UPF). Ha estat vicepresident i president de la Fundació Internacional per a l’Atenció Integrada (IFIC) i membre del grup coordinador EIP-AHA B3 d’atenció integrada. Actualment, treballa com a investigador al Departament de Recerca i Innovació de la Fundació Clínic-Hospital Clínic.

Ricard Alfaro. Llicenciat en Dret. Sotsdirector general d’Asepeyo i vicepresident de l’Associació de Direcció i Desenvolupament de Persones (AEDIPE Catalunya).

Gabriel Antoja. Llicenciat en Enginyeria Industrial per la Universitat Politècnica de Barcelona (UPC). Product Manager de Sistemes de Suport a la Decisió Clínica (CDS) a Europa del Sud i Latam a Elsevier. Associat al Center for Research in Healthcare Innovation Management (CRHIM). IESE Business School.

Alex Ardèvol. Llicenciat en Enginyeria per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). Fundador i director de Tecnologia d’Omnios. Intel·ligència Artificial aplicada al processament d’informació i la presa de decisions.

Eva Aurín. Llicenciada en Química per la Universitat de Barcelona (UB). Màster internacional en Administració i Direcció d’Empreses. Cap d’Innovació i eHealth del Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus.

Andrea Barbiero. Llicenciada en Economia per la Universitat de Ciències Empresarials i Socials de Buenos Aires. The Bachelor of Health Digital Health & Social Innovation Consultant. Co-Salud. Ouishare SalusCoop. Health20BsAs.

Josep Carbó. Enginyer industrial per la Escola Tècnica Superior Enginyeria Industrial de Barcelona (ETSEIB). Cofundador i vicepresident de Barcelona Health Hub. Director de Global Business Development i soci de Teckel Medical (Mediktor).

Jordi Castells. Enginyer tècnic en Informàtica de Sistemes. Certificat Professional de Hacking Ètic. Responsable d’Arquitectura de Sistemes i Serveis Intranet/Internet del Departament de Transformació Digital, Sistemes d’Informació i TIC d’Althaia, Xarxa Assistencial Universitària de Manresa. Membre de la Comissió TIC de la Fundació Althaia. Desenvolupador de l’Àrea de Transformació Digital de la Fundació Althaia.

Manel del Castillo. Llicenciat en Medicina per la Universitat de Barcelona (UB). Màster en Gestió de l’Empresa Pública i Administració per ESADE Business & Law School. Gerent de l’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona.

Sílvia Cordomí. Directora d’Estratègia i Qualitat de l’Institut Català de la Salut (ICS). Especialista en eHealth: Tecnologies de la Informació i Gestió Sanitària per La Salle, Universitat Ramon Llull. Màster en Economia de la Salut i del Medicament per la Universitat Pompeu Fabra.

Rosa Cuscó. Especialista en comunicació. Fundadora i directora de Women 360° Congress.

Joan Escarrabill. Doctor en Medicina per la Universitat de Barcelona (UB). Llicenciat en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Màster en Direcció d’Institucions Sanitàries (UAB). Ha estat director de l’àrea d’Avaluació de l’Agència de Qualitat i Avaluacions Sanitàries (AQuAS). A l’actualitat, és director del Programa d’Atenció a la Cronicitat de l’Hospital Clínic.

Carles Fàbrega. Coordinador de Telemedicina/Cap de Mitjans Audiovisuals a l’Hospital Sant Joan de Déu. President de la SITT. Membre del Consell Tècnic Assessor en TIC de La Unió Catalana d’Hospitals.

Gina Farrús. Llicenciada en Relacions Públiques i Publicitat per la Universitat de Barcelona (UB). Màster en Business Administration per EAE. Directora de Comunicació i Màrqueting al Barcelona Health Hub.

Roser Fernández. Llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de Barcelona (UB). Directora general de La Unió Catalana d’Hospitals.

Luis Fernández-Luque. Doctor en Ciències de la Computació per la Universitat de Tromsø (UiT). Cofundador de Salumedia. Investigador de salut digital. Empresari.

Salva Ferré. Doctor en Bioquímica i Biologia Molecular. Soci i cofundador d’Eduscopi. Divulgador científic. Autor i editor de materials educatius digitals.

Anna Forcada. Llicenciada en Medicina. Especialista en Medicina familiar i comunitària. Màster en Atenció Primària (UAB) i Màster en Direcció d’Institucions Sanitàries (UAB). Gerent de l’Institut Català de la Salut (ICS) a la Catalunya central.

Francesc Garcia. Doctor en Medicina i Cirurgia de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Adjunt a la Direcció Mèdica i responsable de la transformació digital a l’Hospital Sant Joan de Déu. President de la Societat Catalana de Salut Digital.

Marina Geli. Doctora en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Especialista en medicina interna. Exconsellera de Salut. Directora general de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC. Coordinadora del Centre d’Estudis Sanitaris i Socials a la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya.

Albert Giralt. Llicenciat en Administració d’Empreses per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Màster d’Estudis Internacionals per CIDOB-IBEI. General Manager a Avinent Implant System.

Julio Llorca. Llicenciat en Medicina. Director de Desenvolupament de Salut Digital a DKV Salut.

Felip Miralles. Doctor en Enginyeria i Tecnologies Avançades per la Universitat de Barcelona (UB). Màster en Sistemes de la Informació per New Jersey Institute of Technology. Director de la Unitat d’eHealth d’EURECAT, que conceptua, investiga i implementa productes i serveis innovadors per a un nou paradigma sanitari basat en la medicina 4P (Preventiva, Predictiva, Personalitzada i Participativa).

Jordi Molla. Llicenciat en Psicologia Clínica per la Universitat de Barcelona (UB). Mindfulness en Psicologia de Treball i les Organitzacions (UB). Coach sistèmic (Institut Gestalt). En curs, Master Work, Organizational and Personnel Psychology (UB, itinerari de doctorat). Soci fundador d’Assep (Gabinet de psicologia, 1997), desenvolupant tasques de psicòleg, coach, fomador i consultor. Professor de Desenvolupament personal a La Salle Campus Barcelona.

Xavier Palomer. Llicenciat en Física i Enginyeria Elèctrica per la Universitat de Barcelona (UB). Màster en Enginyeria Elèctrica i/o Enginyeria per la Universitat de Colorado Boulder. CEO Psious.

Pol Pérez. Llicenciat en Biologia. Màster en Economia de la Salut i Gestió Sanitària per la Universitat de Barcelona (UB) i la Pompeu Fabra (UPF). Coordinador general de les TIC del Sistema de Salut del Departament de Salut i Director de l’Àrea de Sistemes d’Informació del Servei Català de la Salut (CatSalut).

Jaume Raventós. Llicenciat en Farmàcia. Conseller delegat d’ITA Salud Mental. Expert en Gestió Sanitària amb experiència en la gestió d’hospitals i amb responsabilitat sobre equips. MBA, Màster en Direcció i Administració d’Empreses, i també vicepresident de la Asociación de Salud Digital.

Genís Roca. Arqueòleg. Llicenciat en Història per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Expert internacional en transformació digital. President de RocaSalvatella, consultoria d’estratègia digital a Barcelona.

Mireia Sans. Doctora en Medicina. Directora assistencial d’EAP Comte Borrell-CAPSBE. Presidenta de la Secció Metges e-Salut.

Josuè Sallent. Doctor en Física per la Universitat de Barcelona (UB). Director de la fundació TIC Salut Social. Membre de la junta de la Fundació i2CAT.

María Jesús Salido. Llicenciada en Enginyeria en Sistemes d’Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). CEO i cofundadora i consellera delegada de SocialDiabetes, plataforma digital per a la gestió de
la diabetis.

Àngels Salvador. Llicenciada en Medicina per la Universitat de Barcelona (UB). Especialista en Traumatologia i Ortopèdia. Doctora en Ciències Experimentals i Tecnologies. Màster en Telemedicina i Bioètica. Actualment, investigadora d’un projecte sobre bioimpressió del cartílag.

Jordi Serrano. Llicenciat en Medicina. Especialista en Medicina Familiar i Comunitària. Empresari mèdic. Fundador i conseller delegat d’UniversalDoctor. Cocreador d’EpidemiXs.

Xavier Simó. Llicenciat en Enginyeria per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). Fundador i president d’Inlea l’any 2007. Speaker Blockchain, IoT.

Òscar Solans. Llicenciat en Medicina i Cirurgia, especialista en medicina de família i comunitària. Màster en Gestió d’Institucions Sanitàries. Responsable funcional d’e-Salut (HC3/LMS/IS3/ECAP) al Departament de Salut.

Núria Terribas. Jurista especialitzada en Bioètica. Directora de la Fundació Víctor Grífols i Lucas, i de la Càtedra de Bioètica de la UVic-UCC. Vicepresidenta del Comitè de Bioètica de Catalunya i membre del Consell Assessor de Salut de la Generalitat de Catalunya.

Bàrbara Vallespín. Llicenciada en Telecomunicacions per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). International Market Access a Roche Diabetes Care.

Andreu Veà. Doctor en Enginyeria. Membre d’Internet Society, de la qual n’és cofundador i expresident dels capítols català (ISOC-CAT) i espanyol (ISOC-ES). Tecnòleg i divulgador. Impulsor d’innovació entre Catalunya i Silicon Valley. Organitzador d’equips multidisciplinaris i amant de la robotització dels processos automatitzables, ha fundat i presideix l’associació COVIDWarriors.

Josep Vidal-Alaball. Doctor en Medicina. Metge de família. Coordinador de la Unitat de Recerca i Innovació en Atenció Primària de Salut. Catalunya Central Institut Català de la Salut.