Torna a veure la taula rodona “Telemedicina – Take aways i aprenentatges” del #BHHSummit Iberoamérica

L’any 2020 serà recordat com l’any en què la telemedicina va fer un salt endavant. La situació sanitària derivada de la COVID-19 va comportar un canvi en la nostra forma de fer medicina, havent d’adaptar la tecnologia a noves solucions més dinàmiques com ara la videoconsulta, monitorització remota, etc. Tots els països i els seus sistemes sanitaris s’han enfrontat a aquesta situació de forma diferent, molts d’ells amb grans esforços.

El 15 d’abril passat es va celebrar la primera edició del #BHHSummit​ Iberoamérica 2021, organitzat pel Barcelona Health Hub al Recinte Modernista de Sant Pau, a Barcelona, per tractar l’evolució de la telemedicina en els últims mesos i com s’ha adaptat a la realitat de cada país, així com també per explorar les sinèrgies entre els ecosistemes hispanoparlants de salut digital.

#BHHSummit Iberoamérica 2021.

L’esdeveniment es va relitzar en format híbrid i, entre d’altres, va acollir la taula rodona “Telemedicina – Take aways i aprenentatges”, formada pels ponents de reconegut presitigi a nivell internacional: doctor Oscar Garcia-Esquirol (Chief Medical Officer de Barcelona Health Hub), Rodrigo Alvez (CTO de Doctari Latam), Ana María Agudelo Jaramillo (metgessa psiquiatra de l’Institut Psiquiàtric Dr. José Horwitz Barak, Servei de salut metropolità nord), i Rafael García (CEO d’Ever Health).

Veure el vídeo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *