Visita al Centre de Medicina de l’Esport de Lleida

AULA INEFCEl passat dissabte 5 d’abril, des dels Estudis de Podología, vàrem organitzar una visita al Centre de Medicina de l’Esport de Lleida (Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya) de la mà del Dr. Ferran Pifarré. A la visita van participar alumnes de tercer i quart de Podología, alumnes dels seminaris del Peu a l’Esport i un grup de podòlegs de les terres de ponent (alguns d’ells formats a la FUB).

La visita va començar amb una presentació a càrrec del Sr. Òscar Giral (de l’empresa MEDILAST) dels productes SPORTLAST, mitjons de compressió per la pràctica esportiva i la recuperació. A continuación el Dr. ferran Pifarré juntament amb el Dr. Joan Anton Prat, fundador i primer director del CAR de Sant Cugat i professor de teoria i pràctica de l’entrenament, i el doctorant Josep Blázquez van realizar una prova d’esforç al laboratori de fisiología del Centre de Medicina Esportiva. Volem agreir la seva participació a la triatleta Eva Ledesma que va participar com a model.
PROVA ESFORÇPer acabar la sessió el Dr. Joan Anton Prat ens va mostrar com a partir de les dades obtingudes a la prova d’esforç es pot dissenyar un entrenament personalitzat per cada esportista en funció de les seves característiques, el seu estat de forma i els seus objectius.

Després d’un matí intens vàrem compartir un dinar i experiències: els podòlegs vàrem poder conèixer quin és el paper de la fisiología de l’esport i els fisiòlegs van poder conèixer quin és el paper de la podología a l’esport.
DINAR INEFC

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.