L’ORIGINALITAT OBRE PORTES

Bon Dilluns,

 

Ens trobem en una situació en la que és complicat trobar una feina en el món sanitari, però no per això hem de perdre les esperances. Avui us volem deixar un exemple de com amb una mica d’imaginació ens podem donar a conèixer com a professionals.

L’Anna Forné Baglí és una exalumna de la Fundació Universitària del Bages, que va decidir donar un enfoc diferent al seu currículum. I què millor que utilitzar les noves tecnologies?

Us deixem una entrevista amb ella que esperem que us sembli interessant.

Captura de pantalla 2014-04-01 a la(s) 11.37.00

ENTREVISTA

  • Vas trobar alguna dificultat en trobar feina al acabar la carrera?

Si, al principi vaig buscar per Catalunya, després per Espanya i com que no trobava       res vaig buscar per Europa. Fora hi ha moltes ofertes de feina i al final he acabat treballant a UK.

 

  • Què et va decidir a fer un videocurrículum?

La meva tieta em va informar de que es faria un curs gratuit de videocurriculums al CIO de St Joan de Vilatorrada i em va dir que estaven buscant gent per fer-lo. Com que no tenia feina em vaig animar a apuntar-me i em van sel.leccionar per formar part del curs.

 

  • Realitzar un videocurrículum t’ha obert més portes en la busca de feina?

Sempre és bo tenir recursos diferents que els altres candidats, ja que en una situació com l’actual sempre s’ha de buscar el destacar i ser diferent. Tot i que no sé fins a quin punt em pot ajudar en aquest aspecte ja que quan el vaig tenir fet ja tenia la feina actual.

 

  • Creus que la originalitat a la hora de presentar-nos com a professionals pot influir en ser contractat?

És el que comentava abans, que tot el que poguem fer per fer-nos veure pot influir en ser contractat.

 

  •   Quins són els teus plans de futur?

De moment agafar experiència aquí al Regne Unit, després potser buscar feina per França o Bèlgica i quan ja estigui millor la situació a Catalunya tornar per la zona. Tot i que és possible que em quedi una temporada més llarga de la que em pensava quan vaig marxar fora.

 

ENLLAÇ.

Per acabar us deixem un enllaç al seu currículum virtual:

 

https://www.youtube.com/watch?v=-hpkbNJDd6U

Moltes gràcies per llegir-nos i esperem que aquesta entrada us hagi donat alguna idea de cara als vostres currículums.

Feliç Dilluns!

 

Gisela Serrano Cañadas i Núria Soler Delgado
Estudiants de 4t d’Infermeria

2 Replies to “L’ORIGINALITAT OBRE PORTES

  1. No en tinc cap dubte. Guanyar oportunitats mostrant les vostres capacitat en ser diferents i originals. Un exemple per millorar la professió

  2. L’experiència de l’Anna és un model per tots aquells amb ganes de conèixer altres maneres de fer infermeria, just finalitzar els estudis és un bon moment per marxar a l’estranger a treballar, a practicar idiomes, a cursar estudis de màster o a conèixer gent… cadascun pot tenir objectius diferents, de segur que l’experiència aporta un gran valor a la trajectòria que amb el temps es va construint, els països de la unió europea són un abona opció, us animo a plantejar-vos anar més lluny, als Estats Units, al Canada on la infermeria està més desenvolupada o perquè no, a algun país emergent o del tercer món on hi ha molta feina a fer i molt a aportar i aprendre com infermeres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *