ERASMUS A FINLÀNDIA: ENTREVISTA A LAURA MACIÀ

Molt bon dia!

Seguim amb el tema dels Erasmus, però avui en un format diferent: una entrevista en vídeo. Vam començar amb una petita introducció de què és l’Erasmus, vam seguir amb un resum sobre l’estada a Brusel·les i encara ens queda molt més!

La Laura Macià és una estudiant de 4t d’Infermeria de la FUB que va estar fent un Erasmus a Finlàndia.  Creiem que la seva experiència pot ser molt útil per les persones que us plantegeu iniciar aquesta aventura. A ella li ha encantat!

Tot seguit, trobareu un enllaç que us dirigirà al vídeo.

ENLLAÇ ENTREVISTA

Esperem que us hagi agradat i que la nostra entrevista us ajudi a encaminar-vos millor sobre què voleu fer.

 

Gisela Serrano Cañadas i Núria Soler Delgado

Estudiants de 4t d’Infermeria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *