Cursos d’Esport i … MOLT BONES FESTES

El passat 8 i 9 de novembre els Estudis de Podologia, l’Escola de Formació Contínua de la FUB i l’empresa especialitzada en biomecànica i podologia Eeportiva Podoactiva vam organitzar el 2n curs en “ACTUALITZACIÓ EN BIOMECÀNICA ESPORTIVA AVANÇADA” a les instal·lacions situades al Parc Tecnològic Walqa d’Osca. L’exit del esdeveniment va ser notable amb la participació de ponents reconeguts com el Dr. Antonio Laclériga Giménez, Degà de la facultat de Ciències de la Salut de la Universitat San Jorge o el prestigiós entrenador d’atletisme Fernando García Herbera “Phondy” de l’Àrea tècnica de la RFEA i preparador d’atletes del nivell d’Eliseo Martín.

Seguint la línea de potenciar la podologia esportiva, durant el 2n semestre del curs realitzarem dos cursos monogràfics sobre “El Peu a l’Activitat Física” i “El peu al Running”. Us convido a que mireu els programes a la pàgina web de l’EFC, http://efc.fub.edu/ca/ i us adonareu de la il·lusió i motivació que hem tingut per dissenyar una formació que provoqués inquietuds a tots els professionals relacionats amb aquest àmbit.

però això serà al 2014, un any que esperem des de Podologia de l’EUCS Manresa sigui feliç i fructífer per a tots. Esperem que passeu…

MOLT BONES FESTES!!!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *