Acte de graduació de la promoció de Podologia 2013.

El passat 11 d’octubre es va celebrar l’acte de graduació de l’Escola Universitària de Ciències de la Salut de Manresa. L’escenari va ser l’imponent Teatre Kursaal de la ciutat, amb un acte ja consolidat dintre de la FUB. La particularitat d’aquest any era el fet de que els egressats pertanyian a la primera promoció del Grau en Podologia, cosa que va donar un plus d’emotivitat a la que per si ja té la cerimònia. Tot l’equip docent dels Estudis de Podologia volem aprofitar el Bloc per donar la nostra més alegre felicitació als, ja des d’ara, nous companys, i animar-los a seguir formant-se i gaudir de la professió.

Enhorabona a tots!

Xavier Ortas Deunosajut
Sotsdirector de Podologia FUB

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *