Preparant la simulació clínica infermera pel pròxim curs

Durant aquest últim any la FUB aposta de forma clara i forta per la SIMULACIÓ CLINICA; metodologia d’aprenentatge  que actualment desperta més interès i  que ocupa el lloc d’honor en els programes de jornades així com en activitats d’innovació docent. Amb aquesta aposta i a raó de disposar d’unes instal·lacions excel·lents a la CU+ ,professorat de l’equip d’infermeria va assistir al curs de d’instructor en simulació clínica que és va dur a terme durant tres dies a la UCAM ( UNIVERSIDAD CATÓLICA DE MURCIA). Al curs van assistir  professorat universitari de diferents llocs del país i va permetre capacitar a cada un dels assistents en l’ensenyament i avaluació per competències en infermeria amb la simulació clínica como eina metodològica. Així com posar en practica escenaris clínics simulats. Realment l’experiència va ser molt enriquidora, permeten conèixer una eina que permet aprendre des de uns escenaris,  el més fidel possible a la realitat, i  on l’alumne o professional podrà augmentar la seva confiança en si mateix com a professional, promoure la transferència de coneixement, identificar les millors practiques i promoure una atenció segura al pacient.   Aida Camps Professora d’infermeria.

 


Montse Soler i Aida Camps

Professores d’infermeria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *