INTERMON OXFAM TRAILWALKER 2013

Els dies 20 i 21 d’abril es va celebrar la cursa solidària Intermón Oxfam Trailwalker 2013. La prova consistia en recòrrer per una via verda els 100 Kilòmetres que separen Olot de Sant Feliu de Guixols. Van participar 260 equips formats per quatre participants i dos membres de suport. Es va aconseguir una recaptació de 621.000 euros que es destinaran a projectes d’ajuda a l’Àfrica, Àsia i Amèrica.

Com cada edició van haver històries de superació personal, de suport entre companys, de desànim o, fins i tot, de dolor en un itinerari que s’havia de recórrer en un temps màxim de 32 hores. Van acabar la prova 187 equips mentre que 115 persones van abandonar per lesions o cansament.

Un any més, el tercer consecutiu, el Col·legi de Podòlegs de Catalunya ha participat donant suport i assistència podològica als participants. Un equip de podòlegs coordinats per l’Enric Violan i el Carles Espinosa van prestar aquesta atenció a tres punts del recorregut (Girona, Cassà de la Selva i Llagostera). En aquest equip hi havia una important representació de podòlegs FUB, ex-alumnes i professorat. Es van atendre uns 400 participants durant les 15 hores que van estar oberts aquests punts d’assistència.

Des de la FUB felicitem als participants, als voluntaris i a l’organització de la Trailwalker per la feina feta.

http://trailwalker.intermonoxfam.org/ca

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *