Participació dels Estudis de Podologia de la FUB al Congreso Nacional de Estudiantes de Podología

El 9 i 10 d’aquest mes es va celebrar a Sant Joan d’Alacant el VI Congreso Nacional de Estudiantes de Podologia, organitzat pels alumnes de 3r curs de l’Escola de Podologia de la Universitat Miguel Hernández. La trobada, que va tindre una afluència molt nombrosa, va comptar amb la participació del professor Xavier Ortas, que va impartir diferents tallers de Peu Diabètic, centrats en l’exploració i el tractament farmacològic del mateix. Els Estudis de Podologia de la FUB volem felicitar i animar a organitzar més certàmens com aquest, on  queda demostrada la bona salut de la professió i l’empenta amb la que pugen les noves promocions de Podòlegs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *