Les disfuncions del sòl pèlvic requereix professionals sanitaris específicament preparats per atendre-les

Les disfuncions del sòl pelvià generen, des de fa ja força temps, una demanda creixent d’atenció sanitària que no s’ha pogut atendre adequadament per manca de professionals específicament formats en aquest àmbit. S’hi compten patologies tan comunes com ara la incontinència urinària, el vaginisme o el restrenyiment i diferents especialitats coincideixen en el seu tractament: des de la ginecologia a la urologia, passant per la coloproctologia o la sexologia. Igualment, professionals sanitaris de perfil divers, principalment fisioterapeutes, fa temps que mostren el seu interès per formar-se en aquest camp i dotar-se dels coneixements i les habilitats per intervenir-hi.

L’Escola de Formació Contínua de la Fundació Universitària del Bages (FUB) va recollir, el curs passat, aquesta inquietud i va posar en marxa el Postgrau en Reeducació del Sòl Pèlvic. Enguany en proposa una segona edició que, com la primera, pretén proporcionar una formació especialitzada i integral, amb un aprofundiment en la fisiopatologia, en la clínica i en les teràpies més actuals per al tractament d’aquestes afeccions, tant en l’home com en la dona.

 El curs es durà a terme de setembre de 2012 a juny de 2013, en horari divendres, de 9 a 19:30 i dissabtes, de 9 a 14. El seu aprofitament dóna dret a un diploma de postgrau en Reeducació del sòl pèlvic, expedit per la Universitat Autònoma de Barcelona.

 

 

Més informació sobre el Postgrau en Reeducació del sòl pèlvic >

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *