Marató de Barcelona

El passat 23 de març es va celebrar la 34ena edició de la Marató de Barcelona, on per petició de l’organització, el Col•legi de Podòlegs de Catalunya va prestar un servei d’actuació podològica d’urgència a l’arribada.
Un equip de 12 podòlegs, dos d’ells membres de la comunitat FUB (la Cristina Pina i l’Oscar Hernández), van participar en aquesta activitat coordinada pel podòleg Enric Violan.
Es van atendre més d’un centenar de corredors d’una manera molt bàsica, realitzant cures d’urgència de butllofes i hematomes subunguials donant indicacions per tractar-les. Es van donar a tots el corredors atesos recomanacions per la prevenció d’aquestes lesions i consells sobre el calçat. Quan es detectava alguna alteració més complexa es recomanava la valoració per part d’un servei de Podologia en consulta.
Activitats com aquesta són molt enriquidores pels professionals que participen i per la professió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *