El currículum perfecte en anglès

computer-keyboardSegons una enquesta recent, les companyies europees reben una mitjana de 60 currículums cada vegada que anuncien una vacant. Segurament més de la meitat d’aquests currículums corresponen a persones que estan perfectament preparades per ocupar la posició a cobrir. Davant d’això, com podem aconseguir que el nostre CV destaqui entre tots els altres?

Segons els experts, hi ha una sèrie de “regles d’or” per presentar el currículum perfecte. Una d’elles és un ús impecable de la gramàtica, l’ortografia i les normes de puntuació de la llengua anglesa. Però hi ha altres aspectes importants a tenir en compte pel que fa al contingut i la longitud del vostre CV, i que trobareu molt ben il·lustrats en el vídeo i l’article de la BBC que podeu consultar en aquest enllaç: http://www.bbc.com/news/business-15573447

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.