Sis consells per mantenir el teu nivell d’anglès durant l’estiu

Has estat treballant de valent durant tot el curs, has aconseguit superar els exàmens i ara tens per davant unes llargues vacances per gaudir d’un merescut descans…! Vols començar el nou curs sense haver perdut la fluïdesa en anglès que has assolit? Aprofita les vacances per mantenir els teus coneixements amb una sèrie d’activitats molt fàcils de posar en pràctica:

1. Fes servir les xarxes socials! Les possibilitats són il·limitades. Fes “m’agrada” a pàgines de Facebook en anglès: revistes, diaris, publicacions de turisme i viatges, llocs d’idiomes, de receptes de cuina… O segueix als teus actors o esportistes estrangers preferits a Twitter. Tot s’hi val! Aquí et recomanem unes quantes pàgines de Facebook però pots escollir qualsevol altra que s’adapti als teus interessos i les teves inquietuds:

 • English is fun
 • TED Talksbeach chairs sign
 • BBC Learning English
 • Humans of New York
 • The Guardian
 • The New York Times
 • Reader’s Digest
 • Time magazine
 • National Geographic magazine
 • Handpicked London
 • Love Great Britain
 • Unicef

2. Mira les teves sèries preferides de televisió en anglès. Et sorprendràs dels diferents accents dels personatges i et resultarà molt útil per millorar la teva pròpia entonació, a banda de millorar la comprensió oral.

3. Fes servir Internet per llegir diaris online o escolar programes de ràdio en anglès. Al web de la BBC, per exemple, pots llegir les noticies i veure els principals programes de televisió del Regne Unit gratuïtament.

 4. Socialitza en anglès: mantingues una actitud oberta i aprofita les vacances per relacionar-te amb persones estrangeres i parlar en anglès: segur que tens veïns a l’apartament, a l’hotel o al càmping amb els pue pots practicar. I si viatges, fes conversa: cambrers, guies dels museus, personal dels hotels, altres travel stickers on suitcaseturistes… no deixis passar cap ocasió de posar en pràctica tot el que has après i practicar la teva expressió oral.

5. Escolta cada dia una de les teves cançons preferides escolant-ne la lletra, intentant entendre-la i cantant-la en veu alta. La teva fonètica t’ho agrairà!

6. I per últim, recorda: comunicació no és sinònim de perfecció. Estigues orgullós del progrés aconseguit fins ara i no tinguis por d’equivocar-te: només llançant-te a parlar aconseguiràs millorar!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.