Dissabtes de ciència: Plàstics sí! Però amb un canvi de xip

El dissabte 12 de febrer us oferim un nou Dissabte de ciència, en aquesta ocasió sota el títol Plàstics si! Però amb un canvi de xip. Anirà a càrrec de Marta Segura i Fàbregas, professora i cap de departaments de Física i Química de l’Escola Pia Nostra Senyora, i llicenciada en ciències químiques per la Universitat de Barcelona.

Des de fa uns quants anys, els plàstics han esdevingut objecte de debat degut a la seva mala premsa ja que són sinònim de contaminació, toxicitat i rebuig. Aquests materials tant versàtils estan sent perseguits degut al gran nombre de residus que generen.

Davant d’aquesta situació ens hauriem de preguntar: Què tenen els plàstics que els fan tant perillosos? Han deixat de ser útils per la nostra societat? podríem viure sense ells?

A partir d’un taller experimental descobrirem què són, com es fabriquen i quines propietats tenen els plàstics. També debatrem quines són les seves millors aplicacions i que hem de fer per usar-los de forma assenyada.


Dissabte de ciència: Plàstics si! Però amb un canvi de xip
Dia: 12 de febrer
Horari: de 9:00 a 14:00
Preu: 35€ (Inscripció general)

Més informació aquí [>]

Inscripcions aquí [>]

Deixa un comentari