Presentació llibre: 11 contes plens d’emocions

L’alumnat del Grau de Mestre en Educació Infantil del  Campus Manresa de la UVic-UCC, ha acabat el curs amb la presentació del llibre11 contes plens d’emocions, entorn les situacions emocionals de la vida dels infants.  Un bon recurs d’educació emocional, que també pretén la voluntat de ser inclusiu amb la traducció d’alguns contes a la llengua de signes.

Aquest projecte ha estat possible gràcies al treball compartit entre tres institucions. Per una banda la creació dels relats pel grup d’alumnes de 3r i 4t de la UManresa que han cursat l’optativa de Gestió de les Emocions. Per una altra banda, els contes s’han il·lustrat per part de l’alumnat del Curs d’especialització en Il·lustració per a publicacions Infantils i juvenils d’EINA, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona adscrit a la UAB. I també cal destacar la col·laboració de CASMACS (Casa Social del Sord de Manresa i Comarques), que ha realitzat la traducció de quatre contes al llenguatge de signes en llengua catalana, i que es poden veure en vídeo en un enllaç QR.

En definitiva, una suma d’esforços amb la finalitat de millorar la comprensió de les emocions, generar positivisme i contribuir al benestar dels infants.

L’acte de presentació del llibre s’ha fet a la sala cultural de la biblioteca del Casino amb la participació d’alumnat i membres de cada institució, i amb la traducció a la llengua de signes a càrrec de CASMACS.

Deixa un comentari