I d’aquí a dues setmanes…

VII JORNADES DE DIÀLEGS EDUCATIUS        

*** PLACES EXHAURIDES ***

Recordeu, el proper 30 de gener els Estudis d’Educació Infantil d’UManresa celebrarem la 7a edició de les Jornades de Diàlegs Educatius, que enguany porten com a títol “Ciència 0-12. Passió per investigar”.

poster VII jornades - final

PROGRAMA

.- 9’00 Benvinguda i recollida de documentació

.- 9’30 Xerrada inaugural “Passió per educar des de la neuroeducació“, a càrrec de la Dra. Anna Forés Miravalles.

Anna_Fores_i_MiravallesAnna Forés és doctora en Filosofia i Cienciès de l’Educació, i Llicenciada en Pedagogia per la Universitat de Barcelona. Els seus àmbits de treball són la didàctica, l’educació social, la resiliència, la neurodidàctica i el e-learning.
És presidenta de AIRE, associació d’investigació per a la resiliència, i forma part del Consell de redacció de Quaderns d’Educació Social. CEESC.
Ha estat delegada del rector per a les relacions Universitat-Societat de la Facultat d’Educació. Ha estat vicedegana de doctorat de la Facultat de Pedagogia de la UB i coordinadora de la universitat de la experiència “Educació i Societat”. Professora del Departament de Didàctica i Organització Educativa de la Universiat de Barcelona. Ha estat membre també del grup consolidat de recerca EMA (Entorns i Materials per l’Aprenentatge) i el Grup consolidat d’Innovació docent INDAGA’T, i codirectora de la revista REIRE (revista d’innovació i investigació educativa).

.- 11’00 Esmorzar

.- 11’30 – 12’45 Experiències simultànies:

.- 12’45 – 14’00 Experiències simultànies:

.- 14’00 Dinar

.- 15’30 – 17’00 Experiències simultànies:

.- 17’00 Xerrada cloenda “Indagar: Per a què? Què? Com? I com avaluar?“, a càrrec de la Dra. Neus Sanmartí Puig.

neus-sanmarti-puigNeus Sanmartí Puig és doctora en Ciències Químiques i catedràtica emèrita de Didàctica de les Ciències a la Universitat Autònoma de Barcelona. Especialitzada en temes relacionats amb el desenvolupament curricular per a l’aprenentatge de les ciències i l’educació ambiental i amb l’avaluació i el llenguatge en relació a l’aprenentatge científic. Actualment treballa en temes relacionats amb l’aprenentatge de les ciències a partir de problemes i situacions contextualitzades.
Ha estat professora en els nivells de primària i de secundària, i en la formació de professorat de les dues etapes. Directora de l’ICE de la UAB 2002-2008. Col·labora amb diferents centres en programes de formació permanent. Ha escrit més de 100 articles i llibres.
Premi de Pedagogia Rosa Sensat 2002
Creu Sant Jordi 2009

.- 18’30 Comiat i recollida de certificats.

Formació reconeguda pel Departament d’Ensenyament.

 

Dediquem aquestes jornadesa la passió i a l’emoció que genera aprendre i investigar a través de la ciència, en motiu de la inauguració del nostre nou projecte Lab 0_6 que podreu visitar en les estones de Tallers.Lab 0_6 fons transparentA més, en el hall del 2n pis hi trobareu una exposició de Maletes de Ciència elaborades per les nostres alumnes de 3r del Grau en Educació Infantil, no us les podeu perdre!

Maleta model Sol – Terra
Maleta model esser viu
Maleta model esser viu

 

 

 

 

 

 

 

 

Us hi esperem!!

Estudis d’Educació Infantil

 

Deixa un comentari