D’Ullastrell a l’Antàrtida

VI Cicle2

El proper dimarts 28 d’abril a les 18.00h i a la Sala d’Actes de UManresa, realitzarem la darrera xerrada del VI Cicle Obert de Conferències Educatives “Espais Exteriors Singulars”. La conferència  anirà a càrrec d’Antònia Fernández, i portarà per títol:
D’Ullastrell a l’Antàrtida

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAntònia Fernández té una llarga trajectòria com a mestra especialitzada en la pràctica matemàtica, és també formadora de formadors, i professora col·laboradora dels Estudis d’Educació Infantil de UManresa.

 

 

En un aula de 4 anys, els nens i nenes es mostren interessats per comprendre l’espai i per comprendre el món. Compartirem com vam viure una experiència de comunicació a través de la preparació d’un viatge a l’Antàrtida, dels qüestionaments, de la modelització, amb les persones que com ells s’havien fet les mateixes preguntes.
L’objectiu és provocar la reflexió sobre les experiències de saber que viuen els nens i nenes a les nostres aules.”  Antònia Fernández

Us recordem també que aquestes conferències són sempre gratuïtes i obertes a tothom, però agrairíem que confirméssiu la vostra assistència per correu electrònic a: educacio.infantil@umanresa.cat

Deixa un comentari