Dins i al voltant. Una escola amb les finestres obertes

VI Cicle2

El proper dimecres 18 de març a les 17.30h i a la Sala d’Actes de la FUB, realitzarem una nova xerrada del VI Cicle Obert de Conferències Educatives “Espais Exteriors Singulars”. La conferència  anirà a càrrec de Mª Carmen Díez Navarro, i portarà per títol:
Dins i al voltant. Una escola amb les finestres obertes

“Me gusta ver el modo en que los niños de mi clase proponen los temas sobre los que quieren aprender. Tan desde si mismos y sus realidades familiares, afectivas, o de relación. Tan a su manera, con sus estilos peculiares de propuesta más o menos impositivos, sugeridores, o proselitistas… Tan a partir de su momento evolutivo, con la fuerza y la urgencia de su curiosidad, aunque sin alcanzar aún a ir y venir por los nuevos aprendizajes con la flexibilidad y coherencia que tendrán más adelante”
Mª Carmen Díez.

CarmenMª Carmen Díez és mestra d’educació infantil, especialista d’educació preescolar, llicenciada en psicopedagogia. És assessora també de formació a docents i membre del Consell de Redacció de la revista In-fàn-ci-a. Els puntals de la seva metodologia són: la consideració del nen/a com a persona diferent i del grup com a entitat col·lectiva, les relacions, la inclusió del món afectiu de tots els implicats (nens/es, mestres, famílies), el joc, l’escolta, el moviment, l’autonomia, etc.
És autora també de varis llibres entre ells “El piso de abajo de la escuela: los afectos y las emociones en el dia a dia de la escuela infantil“, i “10 ideas clave. La educación infantil“.

L’acte, a diferència de les altres conferències del Cicle i per motius de transport de la ponent, començarà a les 17.30h. Agrairem doncs puntualitat.

Us recordem també que aquestes conferències són sempre gratuïtes i obertes a tothom, però agrairíem que confirméssiu la vostra assistència per correu electrònic a: educacio.infantil@umanresa.cat

2 Replies to “Dins i al voltant. Una escola amb les finestres obertes

 1. hola, m’encanta el bloc però com puc fer per traduir a castellà, estic vivint a argentina després d’estar 10 anys a bcn i m’agradaria compartir amb les meves companyes alguns bloc però no llegeixen en català.
  Una salutació cordial i gràcies
  PD: Ho sento si hi ha faltes d’ortografia
  carina

  1. Bona tarda, Carina. T’agraeixo molt el teu comentari i ens satisfà molt que trobis interessant el Bloc. De moment no ens hem plantejat mai de traduir-lo, no per res, sinó perquè som pocs i és un esforç que ara mateix no ens podem permetre. Has vist però que algunes publicacions estan en castellà i els Flaixos tenen enllaç a un pdf en castellà.
   De cara al curs vinent, ens podem plantejar de buscar la manera de fer el bloc més assequible a més gent. Mentrestant, espero que pugueu treballar molt amb les teves companyes argentines per millorar l’educació.
   Una abraçada
   Montse
   Directora del Grau en Educació Infantil
   UManresa

Deixa un comentari