Debat intergeneracional

El passat 8 de maig les estudiants de primer dels estudis de grau en Educació Infantil de la Fundació Universitària del Bages van compartir unes hores de debat amb una vintena de persones grans, els alumnes del programa formatiu per a majors de 55 anys FUB+GRAN, per contrastar opinions i visions de quatre temes: educació, ciutadania, democràcia i violència.

SONY DSC

Malgrat la diferència d’edat, la trobada va servir per constatar la coincidència de visions en la majoria de temes. Els participants van coincidir que la situació que es viu actualment és molt similar a la que es va viure 50 anys enrere. Per això, la gent més gran va encoratjar els joves a lluitar i a implicar-se per canviar aquesta situació i a fer-ho des de la seva posició com a futurs mestres perquè la seva ha de ser una feina de “compromís social” que treballi per formar infants crítics, amb capacitat de reflexió i cultura política.

Accés a la notícia a Nació Digital >

I el debat va tenir una segona part, aquest cop als estudis del Canal Taronja dins el programa Barra Lliure, que s’emetrà els propers dies 5 i 13 de juny.

SONY DSC

Deixa un comentari