Postgrau Educar fora de l’aula – Últims dies d’inscripcions

El proper 17 de setembre finalitza el període d’inscripció al postgrau “Educar fora de l’aula” que organitzem des dels Estudis d’Educació Infantil de la FUB.

Te’l deixaràs perdre?

La societat d’avui reclama una visió àmplia de l’educació i dels espais on es realitza

Educadors i educadores tenen davant seu el repte d’explorar noves possibilitats de creixement i desenvolupament de l’activitat pedagògica fora de l’espai educatiu formal. Diferents contextos no escolars es mostren avui com a espais educatius privilegiats que cal saber aprofitar i posar en valor.

La Fundació Universitària del Bages ha dissenyat un nou programa de postgrau que, amb el títol d’Educar fora de l’aula, pretén ajudar els participants a comprendre i impulsar l’activitat educativa de manera global, d’acord amb les necessitats, requeriments i oportunitats que ens ofereix la societat actual.

El postgrau començarà el 24 de setembre de 2013 i s’allargarà fins al 30 de maig de 2014. Es realitzarà en horari de dimarts i dijous, de 18.00 a 20.30 i inclou diferents visites a espais i institucions educatives no escolars.

Més informació sobre el Postgrau Educar fora de l’aula >

Deixa un comentari