Postgrau Expressió corporal i diversitat

L’activitat artística i expressiva és un mitjà privilegiat d’inclusió social

L’expressió corporal és la base del desenvolupament motor i cognitiu de l’infant, permet mantenir la forma física i mental de qualsevol persona i és una eina privilegiada en l’educació, formació i reeducació d’infants, joves i adults amb discapacitats. Incorporar aquest recurs per fer un treball educatiu i d’integració social requereix una preparació específica i especialitzada. 

Amb voluntat de millorar la capacitació dels educadors i educadores per a l’ús i l’aprofitament de l’expressió corporal en el treball d’integració social, la Fundació Universitària del Bages ofereix per primera vegada el postgrau ‘Expressió corporal i diversitat’. El seu programa inclou continguts que pretenen afavorir un major coneixement del propi cos i les seves possibilitats expressives, l’aprenentatge de tècniques de circ, mim i dansa, la comprensió del moviment i les formes d’adaptació en col·lectius amb dificultats específiques o la planificació i organització d’activitats escèniques. 

El curs es farà del  19 d’octubre de 2013 al 15 de maig de 2014, els dissabtes, de 10.00 a 14.00 i de 15.00 a 19.00. S’adreça a educadors, mestres i professors d’educació física i/o dansa i teatre però també a titulats universitaris amb interès per l’educació artística, creativa i expressiva.

Més informació sobre el Postgrau Expressió corporal i diversitat >

Deixa un comentari