La cirurgia mínimament invasiva arriba a la Clínica Universitària

La Clínica Universitària (CU+), un equipament docent i assistencial d’UManresa-Fundació Universitària del Bages, ha posat en funcionament recentment la Unitat Quirúrgica de Podologia. Es tracta d’un equipament preparat per a practicar-hi les tècniques tradicionals de cirurgia del peu, així com tècniques de l’anomenada Cirurgia Mínimament Invasiva del Peu.

SONY DSC

La Cirurgia Mínimament Invasiva inclou tot un seguit de tècniques noves que permeten corregir pràcticament totes les deformitats i patologies podològiques. Es fa mitjançant petites vies d’accés, sense necessitat d’aplicar punts de sutura o fent-ne simplement un, amb un mínim trauma en els teixits. Això comporta que el pacient pugui caminar de forma immediata i un procés postquirúrgic molt curt, gairebé sense dolor i amb un risc d’infecció mínim, entre altres avantatges.

Es tracta d’intervencions quirúrgiques que permeten al pacient una reincorporació molt ràpida a la vida laboral, amb un lleuger procés quirúrgic i amb uns resultats excel·lents des del punt de vista funcional i biomecànic, així com des del vessant estètic.

Lluís Castillo, professor dels estudis de Podologia a UManresa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *