La FUB present al Congrés Nacional de Podologia 2014

Durant els dies 2, 3 i 4 d’octubre es va celebrar a Sevilla el 45è Congrés Nacional de Podologia, amb la presència de més de mil podòlegs i un bon nombre de cases comercials. Hi va haver molta presència internacional tant entre els ponents com entre el assistents per la col·laboració de diverses universitats d’arreu del món. La Fundació Universitària del Bages hi va ser representada per professors, alumnes i exalumnes. Del professorat, destacar la participació activa dels professors Luis Castillo i Òscar Hernández.

El professor Luis Castillo, membre del Comitè Científic, va moderar una taula rodona sobre cirurgia mínimament invasiva. De la seva banda, Òscar Hernández va participar en un debat sobre criteris d’elecció de la tècnica de confecció de suports plantars i va presentar una ponència fruit d’un estudi de recerca bibliogràfica sobre les repercussions de l’obesitat al peu.

Del Congrés, destacar els tallers sobre ecografia, podologia infantil, calçat de carrera, carrera minimalista, estudi de les pressions plantars i diversos tallers i taules de debat sobre cirurgia podològica i peu diabètic. També es van fer diverses taules rodones sobre la podologia i els seus estudis al marc europeu.

Ponència efectes del peu en l'obesitat d'Òscar Hernández

Vídeo del congrés

Actes del Congrés

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *