9 motius per estudiar Infermeria

Encara no has decidit si vols estudiar o no el Grau en Infermeria? Tens dubtes? Et donem nou motius que et poden ajudar a prendre la decisió.

  1. Infermeria és una professió molt vocacional i de servei als altres. Et sentiràs confortat d’ajudar les persones amb les quals tractis.
  2. Té moltes sortides professionals tant en l’àmbit públic com en el privat: hospitals,  centres d’atenció primària , centres sociosanitaris, ajuntaments , ONGs, serveis de salut laboral d’empreses, centres educatius….banner2
  3. La infermera es pot especialitzar en diferents àmbits com la neonatologia, la cardiologia, les urgències i les emergències, l’oncologia, la neurologia, la salut mental, la geriatria, l’atenció domiciliària…
  4. Si vols ser llevadora, primer cal ser infermera.
  5. És una professió que requereix coneixements científics, però també habilitats de relació i comunicació amb les persones ateses.banner4
  6. La infermeria és una professió molt demandada, no només a l’estat espanyol, sinó també a l’estranger. Un 85% dels titulats en Infermeria de la FUB treballen dos anys després d’haver acabat els estudis, segons el darrer estudi d’inserció laboral de la institució universitària.
  7. Si et decideixes per aquests estudis, la FUB t’ofereix una plantilla de professorat que treballa en la professió en el seu dia a dia i que s’ha especialitzat en diferents àmbits d’aquesta professió.
  8. A més, la FUB disposa d’espais punters de simulació clínica expressament pensats per a la formació dels seus estudiants d’Infermeria. Aquestes activitats d’entrenament pràctic es duem a terme a la Clínica Universitària, un equipament docent on també es realitza activitat assistencial.
  9. La FUB disposa d’un gran nombre d’entitats col·laboradores per garantir les pràctiques dels seus futurs titulats en Infermeria en tota mena d’entorns i serveis.

Si encara no ho tens clar, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. Ens agradarà ajudar-te.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *