La formació dels professionals de la infermeria en anestesiologia millora els equips quirúrgics

L’anestèsia és una especialitat mèdica que ha anat evolucionant tant des del punt de vista tecnològic com farmacològic amb l’objectiu d’anar incrementant progressivament els nivells de seguretat i confort en les intervencions quirúrgiques. La incorporació de professionals de la infermeria amb formació específica en aquest terreny permet la configuració d’equips quirúrgics més ben preparats per aprofitar tot aquest coneixement en benefici del pacient.

La Fundació Universitària del Bages ofereix per segon any consecutiu el màster en Anestesiologia, reanimació i terapèutica del dolor, que recull l’experiència d’onze edicions del postgrau amb el mateix nom. El nou format permet tractar més àmpliament aspectes com ara el preoperatori, les posicions quirúrgiques, el maneig de les vies aèries, el procés postoperatori, el tractament del dolor agut i crònic o el transplantament i la donació d’òrgans.

El màster es farà de l’11 d’octubre de 2013 al 13 de juny de 2014, en horari de divendres, de 9.00 a 20.30. El seu aprofitament dóna dret a un diploma de màster en Anestesiologia, reanimació i terapèutica del dolor expedit per la Universitat Autònoma de Barcelona. També acredita els participants en Suport Vital Avançat (adult i neonatal) pel Consell Català de Ressuscitació (CCR) i per la Sociedad Española de Neonatología.

Més informació sobre el màster en anestesiologia, reanimació i terapèutica del dolor >

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *