La FUB forma bons podòlegs gràcies al treball en grups reduïts i al paper central de les pràctiques clíniques

Tres exalumnes de Podologia de la FUB parlen de la seva experiència al centre universitari manresà, en un reportatge publicat a Regió 7, el passat 6 d’agost de 2012. En destaquen la qualitat professional i humana del professorat i l’orientació eminentment pràctica de la formació que s’hi imparteix. En general, els titulats en Podologia tiren endavant projectes empresarials per compte propi, després de desenvolupar una actitud atenta a les oportunitats que els ofereix el mercat, sigui en l’àmbit estrictament sanitari o en d’altres de relacionats, com el de l’esport o el sociosanitari.

La relació estreta entre els estudis de Podologia i la Clínica Universitària (CU+) és un factor essencial per garantir una bona formació dels futurs professionals. De fet, la posada en marxa del nou edifici permetrà aprofundir en aquest element de valor afegit d’aquests estudis. A més d’unes millors instal•lacions tant per a la pràctica de la quiropòdia com de l’ortopodologia, el nou equipament incorpora un quiròfan dotat amb l’instrumental més modern per a cirurgia ambulatòria, tant real com simulada.
Enllaç al reportatge “Formar els millors experts en peus”, publicat a Regió 7, el 6 d’agost de 2012 >

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *