Benvinguts

L’equip docent dels  Estudis de Fisioteràpia de l’Escola Universitària de Ciències de la Salut de Manresa us donem la benvinguda a aquest nou espai d’intercanvi d’informació sobre el món de la Fisioteràpia, tant des de la seva vessant assistencial, docent i de recerca.  Creiem que una Escola no pot quedar-se aliena als nous temps en els que les tecnologies permeten un intercanvi constant d’informació, que en el nostre cas pretenem que serveixi per a la millora de la nostra professió. Per aquest motiu, aquest espai està obert a tothom que vulgui participar i que cregui que té coses a dir.

Volem que els nostres lectors trobin diferents materials que els hi puguin resultar útils a la pràctica professional, potenciant, dintre del possible, la pràctica de la fisioteràpia basada en l’evidència i oferint opinions contrastades per la millora del dia a dia del fisioterapeuta.

Trobareu en aquest bloc, a més, informació sobre la nostra activitat docent, així com comentaris sobre l’actualitat professional, i opinions sobre els temes més candents que ens afecten directament.

Esperem que aquest espai sigui d’utilitat i et convidem a participar de forma activa, a través dels teus comentaris, i si ho desitges a participar amb publicacions personals.

L’equip docent de Fisioteràpia.

Març 2012

2 Replies to “Benvinguts

  1. Felicitats pel nou bloc! Des dels Estudis de Podologia recomano, si em permeteu, que els Podòlegs visitin el bloc i intercanviïn informació amb els fisioterapeutes. Segur que serà una experiència enriquidora i ens farà millora com a professionals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *