Sergi Sàez: “Amb un curs intensiu d’estiu vaig aconseguir el B2 d’anglès”

Sergi Sàez té 21 anys, és infermer i va aconseguir el títol oficial del B2 d’anglès en un curs intensiu d’estiu del Servei d’idiomes UManresa.


Necessito l’anglès per resoldre situacions professionals però també em facilita molt la vida en l’àmbit personal. En la meva feina com a infermer, l’he d’utilitzar de tant en tant per comunicar-me amb alguns usuaris. En els meus viatges de lleure, dominar aquest idioma m’obre moltes portes, em fa més autònom per anar pel món.

L’estiu passat, vaig matricular-me al curs intensiu d’anglès d’UManresa. Tenia el B2.1. Tres setmanes de classes em van permetre reforçar els coneixements previs, adquirir-ne de nous i, igualment important, acreditar-los oficialment amb un títol. No va ser excessivament difícil. Per a mi, va ser un període intens però acotat dedicat a millorar i perfeccionar aquesta llengua.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.