Holidays and international friends

El blog del Servei d’Idiomes ha fet amics a nivell internacional que segueixen les nostres publicacions. Entre ells, tenim el plaer de comptar amb la Janet Rogers, editora de la revista digital “Your RV Lifestyle”, que acaba de publicar una completa guia de les 100 millors coses per fer a Anglaterra.

I com que tenim les vacances ja a la cantonada, volem compartir aquesta pràctica guia amb tots els nostres lectors per animar-vos a visitar el Regne Unit aquest estiu i així poder posar en pràctica tot allò que hem estat aprenent a les aules del Servei d’idiomes.

Thank you for all the tips and practical advice, Janet, and best wishes to all the readers and Your RV Lifestyle!

https://www.your-rv-lifestyle.com/things-to-do-in-england.html

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.