The perfect cup of tea

El te no només forma part integral de la cultura britànica; és una obsessió nacional. El anglesos en prenen cada dia 165 milions de tasses, (més 60.000 milions de tasses l’any), segons el UK Tea Council. A Gran Bretanya es venen 1500 diferents tipus de te, cada un amb un aroma, un gust i un color diferents.

Entendre la importància del te per al poble britànic és difícil des de fora, però només cal viure allà una temporada per adonar-se que és el remei per excel·lència per a quasi tot: fa fred? Let’s put he kettle on. Fa calor? Let’s have a nice cup of tea… Has tingut un mal dia a la feina? Tens mal de cap? T’ha picat un mosquit? Has perdut la cartera?… Tot és més portable amb una bona tassa de te a les mans!

A les cases es veu a totes hores i als restaurants i hotels més luxosos es serveix com a part de un cerimonial que inclou pastissos i sandwiches, preparats d’una forma determinada i servits per cambrers amb guants blancs. Poques coses hi ha que siguin tan quintessentially English com una tassa de te.

No tot s’hi val a l’hora de preparar-lo. Hi ha acalorats debats sobre si primer ha de posar-se la llet (sempre freda) o primer el tè., sobre l’estona que cal deixar-lo reposar… Si voleu fer un te a l’anglesa, aquí us deixem un vídeo d’una de les marques de te més prestigioses del Regne Unit, on s’explica el procés pas a pas.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.