7 enllaços molt útils pels estudiants d’anglès

Si estàs fent un curs d’anglès al Servei d’Idiomes UManresa, els següents enllaços et poden resultar de molta utilitat. Tot i que els webs i les xarxes socials no poden substituir una classe presencial fel que fa a l’efectivitat de l’aprenentatge, aquests webs poden ajudar-te a ampliar el teu vocabulari, repassar estructures, reforçar aquells aspectes que portis més fluixos o poder servir-te com a complement per preparar-te per a exàmens de tots nivells:working-girl-laptop

Learn English Online (http://www.learn-english-online.org): Un recurs gratuït orientat a estudiants de nivell inicial o pre-intermedi (nivells A1 o A2). Hi trobareu 11 unitats que cobreixen els aspectes més bàsics de la comunicació en anglès; cada unitat conté texts, exemples gràfics, exercicis i tests de seguiment.

Word2Word (http://www.word2word.com): Una enorme base de dades de recursos per consultar des de casa, que comprèn des de cursos i motors de traducció fins a fòrums, chats i comunitats virtuals, tot  relacionat amb l’aprenentatge de l’anglès.

Activities for ESL Students (http://a4esl.org): Una amplia selecció de qüestionaris tipus quizz, tests i activitats per aprendre i estudiar anglès, de nivell inicial fins a intermedi (A1 – B1). També conté podcasts, vídeos i jocs.

MES English (http://www.mes-english.com): Tot i que es tracta d’un web orientat a professors d’anglès, inclou una sèrie de recursos dels quals els estudiants en poden treure molt rendiment, especialment pel que fa a flashcards, fitxes d’activitats (worksheets), vídeos i jocs.

Dave’s ELS Café (http://www.eslcafe.com): El blog del professor Dave Sperling ofereix materials i recursos educatius a professors i estudiants de tot el món, classificats per categories com lliçons de gramàtica, pronunciació, llenguatge col·loquial (slang), tests, fòrums, etc.

ESL Podcast (https://www.eslpod.com/website): Aquest web de podcasts especialment orientats a l’aprenentatge presenta diàriament clips d’àudio adaptats a diferents ritmes per tal d’ajudar els usuaris a millorar la seva comprensió oral. La web està gestionada per professors d’anglès amb més de 30 anys d’experiència com a docents de llengua estrangera.

Nonstop English (www.nonstopenglish.com): Un web estructurat de manera molt sistemàtica que permet millorar l’anglès a través de tests motivadors creats per a cada nivell. S’hi afegeixen nous tests cada setmana per ajudar els usuaris a seguir millorant les seves habilitats comunicatives de manera progressiva i continuada.

2 Replies to “7 enllaços molt útils pels estudiants d’anglès

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.