Facebook: les millors pàgines de noticies en anglès

Vols practicar l’anglès alhora que llegeixes els titulars internacionals de noticies? Aquí et recomanem les millors pàgines de Facebook per fer-ho! Només cal que hi facis un like i tindràs accés regular a noticies internacionals de diferents àmbits.

La majoria de pàgines estableix un límit pel que fa als articles que pots llegir sencers (normalment 10 al mes) però si tries bé, entre unes i altres pots tenir accés a un o dos articles diari sense problemes. L’altre cosa serà que tinguis temps de llegir-los…! Les 5 que nosaltres et recomanem són les següents:

 

BBC news

BBC News: Un dels operadors de noticies multimèdia més grans del món en format TV, ràdio, web, mòbil i xarxes socials.

 

 

Time

Time Magazine: La revista TIME té un públic lector de més de 70 milions de persones a tot el món i cobreix tant noticies d’última hora com reportatges sobre temes d’actualitat.

 

 

Reuters

Reuters: Articles, vídeos i fotografies en torn de l’última hora informativa a través d’aquesta important agència de noticies.

 

 

Vanity Fair

Vanity Fair Magazine: La pagina oficial a Facebook d’una de les revistes de moda, cinema i “celebrities” més prestigiosa del món.

 

 

GuardianThe Guardian: Noticies britàniques i internacionals a través d’un dels diaris lliberals amb més bona reputació a Gran Bretanya pel que fa al rigor periodístic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.