Llegim en anglès: Frozen Pizza and other slices of life

Aquest trimestre els alumnes de quart nivell d’anglès estan llegint una col·lecció de relats que toquen diversos temes d’actualitat de la societat anglesa del nou mil·lenni: els hàbits alimentaris, els mitjans de comunicació, la pobresa urbana, la immigració, els hooligans, la vida universitària o les activitats de lleure, tots els quals estan generant debats molt interessants a l’aula!

La lectura s’acompanya a classe d’un treball grupal a classe basat en la comprensió lectora, l’adquisició i consolidació de vocabulari temàtic i l’expressió oral. Frozen Pizza and other slices of life

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.