Fira d’Experimentació UManresa 2023

Data: dissabte 17 de desembre
Lloc: Lab 0_6 (Edifici FUB4-Educació, Av. Universitària, 10, 1r pis)
Horaris: de 10 a 11:30h i de 11:45 a 13:15h

Entrada gratuïta, inscripció obligatòria 

Pares i mares, abans d’inscriure-us, heu de saber que la Fira presenta les propostes elaborades per les estudiants del Grau en Mestra d’Educació Infantil des de l’assignatura de “Didàctica de coneixement del medi II”.

Estudiants i professorat hem preparat amb molta cura  i il·lusió les propostes de la Fira, que com sabeu, són de lliure accés per als infants i pretenen promoure la seva iniciativa en la resolució de reptes. Per això, us suggerim que deixeu fer als vostres fills i filles sense presses i intervingueu tan poc com sigui possible sense avançar-vos a les seves accions. Els protagonistes de la Fira han de ser els infants, no els adults. És a dir, cal que esteu al seu costat, observeu-los, doneu-los suport, dialogueu amb ells… però deixeu-los tot el temps que calgui per fer el seu camí.

Només us agrairem que, si fos el cas, ens ajudeu a evitar aquells comportaments que puguin representar un perill pel material, pels companys o per un mateix.

També necessitem que ens signeu l’autorització per a filmar o fotografiar els nens i nenes a la Fira que trobareu en el formulari d’inscripció, donat que les nostres estudiants necessiten gravar els vostres fills per analitzar, valorar i proposar  modificacions en la proposta. Per la vostra tranquil.litat, les estudiants firmen individualment un compromís de no fer ús de les imatges fora de l’àmbit acadèmic.

INSCRIPCIONS FIRA
(Places limitades)

Deixa un comentari