Dissabte de ciència: Llegir la natura. Què ens diuen les restes i rastres?

Pinyes rosegades, forats diversos, caques, egagròpiles, petjades, ossos, banyes….  Tot allò que es veu ens dóna pistes per entendre el que no podem veure. Les restes del món natural permeten imaginar esdeveniments als que no tenim accés directe.

El  19 de novembre us oferim un nou dissabte de ciència on treballarem les habilitats d’observar, d’interpretar amb sentit, i deduir a partir d’evidències.
Un taller que pretén ser molt pràctic i participatiu, en el que es vol ressaltar també la importància de ser capaços de rebre informació del món natural a través de tots els sentits (l’oïda i l’olfacte són essencials a dins del bosc!) i per tant d’educar la mirada dels alumnes des d’un punt de vista pluridisciplinari. També es compartiran algunes propostes dutes a terme a l’escola.

p1100481Taller que anirà a càrrèc de l’equip educatiu del CEA Can Coll (Collserola) integrat per: Anna Pla (biòloga), Joan Cueto (mestre de primària) i Roser Armendares (biòloga).

Can Coll és el centre d’educació ambiental del Parc de Collserola. Ubicat a Cerdanyola del Vallès en una masia amb més de 500 anys d’història. Obert des del novembre de 1988, ofereix programes educatius de descoberta dels valors naturals, socials i patrimonials del Parc per a mestres i alumnes des de llars d’infants fins a cicles formatius i universitaris, grups d’adults i centres que precisen d’una atenció diferenciada. Actualment es desenvolupen al llarg del curs escolar més de 25 programes diferents.

Per a més informació sobre aquests programes entreu al següent enllaç:
El curs al Parc > 

 

Dissabte de ciència: Llegir la natura. Què ens diuen les restes i els rastres?
Dia: 19 de novembre
Adreçat a: mestres d’educació infantil i primària
Durada: 5 hores
Horari: de 9’00 a 14’00
Preu: 30€ (Si es cursen els 4 dissabtes de ciència, el darrer tindrà un preu de 15€)

 

Inscripcions al  “Dissabte de ciència” aquí >

Deixa un comentari