Jornada de recerca i intercanvi amb l’MMU

El passat divendres 18 de novembre va venir la Dra. Julliette Wilson-Thomas, de Manchester Metropolitan University a visitar el nostre espai Lab 0_6. Aquesta trobada va servir també per intercanviar experiències amb altres professionals educatius de la Universitat del País Basc, del Niu de Ciencia, del CRECIM i del Parc de la Sèquia de Manresa, que també es van afegir a les visites que es varen fer durant aquests dos dies als espais Niu de Ciència (Museu Blau-Museu de Ciències Naturals de Barcelona), Espai Creactivity (Cosmocaixa) i l’espai de ciència i medi de l’Escola Ítaca de Manresa.

img-20161117-wa0000
Niu de ciència, espai 0-6 del Museu de Ciències Naturals de Barcelona

La Dra. Julliette Wilson-Thomas ens va presentar també, en un seminari final, el projecte EdLab (http://www.edlab.org.uk) que actualment estan duent a terme a la Manchester Metropolitan University, que consisteix en apropar l’educació activa a diversos col·lectius.

dsc_0198

A partir de la bona acollida, per part dels assistents, d’aquesta trobada interdisciplinar sobre espais de ciència per a la infància amb una ponent convidada d’una universitat estrangera, es va valorar la possibilitat de realitzar més trobades d’aquest caire en el marc de la formació contínua tant de les formadores i formadors com dels membres de l’equip d’Educació Infantil de la FUB.

Leave a Reply