Disfrutem fent jocs per grups!

Avui ha estat un dia que no hem parat ni un moment! De bon matí ens hem dividit en diferents grups. Uns han anant al Mercadona a comprar l’esmorzar, els altres han estat escrivint i firmant targetes que regalarem demà als nens i nenes que marxen i un altre grup ha estat decorant material per jugar. CIMG2670 CIMG2671 CIMG2673Després, hem aprofitat que tenim un puzzle del món per parlar dels nostres viatges. Ens hem adonat que molts de nosaltres hem estat a França i que, la gran majoria, hi han anat amb cotxe! També hem parlat de les illes, dels desplaçaments i, fins i tot, de les escales dels avions per arribar a certes destinacions. Però en un moment donat ens hem quedat tots amb la boca oberta… i és que l’Abril i el Bernat han estat ni més ni menys que a 18 països! Ens han sorprès explicant que han fet la volta al món durant un any i mig i que han estat visitant les escoles. Una curiositat que teníem és com s’ho feien per comunicar-se i ho feien amb signes o parlant quan els entenien.

També sabem que tenen un bloc i que estan a punt de publicar un llibre. És una gran experiència que ens ha despertat molta curiositat, per això us deixem l’enllaç del seu bloc per si hi voleu fer una ullada! http://www.voltaalmon.cat/.
CIMG2674Un cop acabada la conversa els grans ens han representat una obra de teatre. Com alguns ja sabeu, tenim petits grans artistes al grup que a primera hora es disfressen i volen fer una representació. La primera setmana van fer la primera part i avui ens han representat la segona part. Ens ha agradat tant que no hem parat de riure i aplaudir!
CIMG2677 CIMG2680A l’hora d’esmorzar hem posat en pràctica una de les receptes que vam aprendre ahir a la Fundació Alícia: magdalenes amb mantega i melmelada amb un bon suc de fruita. Una bona manera de combinar els tres elements bàsics d’un bon esmorzar.CIMG2684I per acabar el dia hem preparat uns racons de joc a l’aire lliure. Per grups hem anat voltant tot coneixent diverses normes i jocs que ens han fet divertir molt! Per cert, a veure si trobeu a les fotos les ampolles que hem decorat de bon matí! Aquí veureu l’ús que n’hem fet! CIMG2691 CIMG2692 CIMG2694 CIMG2695 CIMG2696 CIMG2697I fins aquí el penúltim dia de la setmana! Veniu ben preparats i preparades demà que anirem a casa l’àvia de la Laia. Allà ens ensenyarà l’hort, ens deixarà collir alguna cosa i acabarem amb una bona remullada a la piscina i amb les pistoles d’aigua!

Un pensament a “Disfrutem fent jocs per grups!

  1. Felicitats per el atreviment de la Karina i el Albert en Bernat i l’Abril, http://www.voltaalmon.cat tots junts en aquest projecte viatger en família en unió com companys de viatge de les dues vostres grans passions com son gaudir de la família i conèixer mon.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.